top of page

Boekenbeurs

Liefste boekenwurmpjes (en hun mama’s en papa’s!)
 
Tijd om je hartje op te halen en je vol-le-dig te laten gaan tijdens de fantastische, gezellige en wonderlijke boekenbeurs in GBS De Letterboom !

Je kan vanaf nu tot en met vrijdag 17 november boeken bestellen op onze digitale boekenbeurs

Wist je trouwens dat je met elk boek dat je aankoopt tijdens onze boekenbeurs, de schoolbib steunt? Zo kan de schoolbib uitgebreid worden met meer en nog leukere boeken voor alle kinderen om van te genieten.


Hoe werkt de digitale boekenbeurs?

  • Je kan in de hele webshop kiezen en bestellen. Je kan zelfs in de zoek-functie titels van boeken voor volwassenen ingeven en bestellen. 

  • Heb je nood aan inspiratie of kan je niet goed kiezen? Weet je niet goed welke boeken goed bij de leeftijd van je kind passen? Check dan zeker de top 5 van de juffen en meesters!

  • Belangrijk: bij het afrekenen van je winkelmandje moet je bij ‘soort levering’ de optie ‘schoolbeurzen’ aanvinken en dan op GBS De Letterboom klikken.

  • Zeer belangrijk: In het kader “een bericht meesturen?” zet je de klas + de voornaam van je kind.  Het kader vind je rechts onder de gekozen titel(s).

  • Je vinkt “Ik accepteer de algemene voorwaarden” aan. 

 
Psst. Sinterklaas komt er bijna aan, misschien kan hij een boek in jouw schoentje leggen?! En misschien ligt er wel een leuk boek voor jou te blinken onder de kerstboom! Een boek is een super leuk geschenk. Just sayin’.


Kan jij ook niet wachten om in de boeken te vliegen? Ben je ook super benieuwd welke spannende verhalen en mysterieuze fabels op jou liggen te wachten? Surf dan zeker via onderstaande links naar onze digitale boekenbeurs!

DLB LAGERE SCHOOL.jpeg
DLB KLEUTERS_edited.jpg
bottom of page